Bensinstasjon på østsiden av Haukerød-krysset, adresse Moveien 113. Opprinnelig forhandler for MIL, senere BP, Norol og Statoil, nå Circle K.

Foruten bensinsalg ble det også solgt nye og brukte biler. Nye biler som ble solgt var, Borgward, Moskvitch, Triumph, Mazda fra 1967 og Hundai. En periode var det også en butikk med salg av diverse ting som fiskeutstyr, bilrekvisita og mye annet. Det var ofte fruen til innehaver Arnt Liverød, som stod for salget der. Det var Arnt Liverød som etablerte forretningen i slutten av 1940 tallet.

 

Les mer

Etterhvert overtok sønnen Arnfinn forretningen som  ble en ledende bilforretning i Sandefjord som i de beste årene solgte mer enn 200 nye biler og ofte mer enn 250 brukte biler årlig - spesielt Mazda. Arnfinn Liverød var en omgjengelig leder som alltid satte kundene og deres behov i fokus, Liverød solgte på slutten av 1990 tallet bilforretningen til en gruppe ansatte, og drev i sine siste leveår bruktilsalg i mindre skala fra et lokale på den tidligere "Vårbrudd" tomta på det sydlige hjørnet av Moveien/Raveien

Trykk på de enkelte bildene for mer informasjon.
 

  • Totalt bilder i artikkelen: 1

    Annonser

  • Totalt bilder i artikkelen: 4

    Bygninger